×
 • Osta/Myy
 • Yritykset/Kaupat
 • Osta turvallisesti Trustapilla
 • Palvelut yrityksille
 • Mainosta bannerilla
 • Pohjanmaa++
 • Omat ilmoitukset
 • Ota yhteyttä
 • Svenska
 • Olemme nyt integroineet maailman turvallisimman maksualustan markkinapaikallemme, jotta voit ostaa ja myydä turvallisesti tuntemattomien kanssa verkossa.

  Tee ostoksia turvallisesti Trustapin maksualustan avulla

  Trustap on turvallinen tapahtuma alusta, joka suojaa sinua täysin huijauksilta, kun haluat ostaa tai myydä jonkun kanssa, jota et tunne. Olitpa ostaja tai myyjä, Trustapin turvallinen verkkomaksusovellus toimii turvaverkkona sinulle.

  Trustap ostajana voit seurata tapahtumaasi joka vaiheessa. Rahasi ovat turvassa, kunnes olet tyytyväinen ostamaasi.

  Trustap myyjänä voit olla varma, että ostajan henkilöllisyys on varmistettu. Näet tarkalleen, milloin rahat on lähetetty, jotta voit jatkaa tapahtumaa huoletta.

  Trustap yhdistää verkkomaksut kasvokkain tapaamisiin tarjotakseen turvallisen ja tehokkaan tavan suorittaa vertaismaksuja tuntemattomien kanssa verkossa tai henkilökohtaisesti yksinkertaisessa nelivaiheisessa prosessissa.

  Online (verkossa)

  Ostaja lähettää maksun Trustap Hold -nimiseen virtuaaliseen kassakaappiin.

  Myyjä lähettää kyseessä olevan tuotteen postitse, joka sisältää seurantakoodin, jonka avulla sekä ostaja että myyjä voivat seurata lähetyksen matkaa.

  Ostaja allekirjoittaa paketin ja aloittaa 24 tunnin takuuajan, jonka aikana ostaja voi tarkastaa tuotteen varmistaakseen, että se on myyjän kuvauksen mukainen. Jos näin ei ole, ostajalla on mahdollisuus tehdä valitus.

  Kun 24 tunnin valitusaika on mennyt umpeen eikä ostaja ole tehnyt reklamaatioita, Trustap vapauttaa rahat välittömästi myyjälle ja suorittaa kaupan.

  Selittävä video


  Kasvotusten

  Ostaja maksaa palautettavan talletuksen Trustap Hold nimiseen virtuaaliseen kassakaappiin. Tämä antaa myyjälle todisteen ostajan sitoutumisesta ja kiinnostuksesta tuotetta kohtaan.

  Ostaja ja myyjä kohtaavat kasvokkain, niin tuote voidaan tarkistaa. Jos he ovat tyytyväisiä tuotteeseen, he neuvottelevat lopullisen hinnan myyjän kanssa.

  Kun molemmat osapuolet ovat sopineet lopullisesta hinnasta, ostaja siirtää loput varat Trustap Holdille - lukuun ottamatta jo maksettua ja talletukseen sisältyvää summaa.

  Kun 24 tunnin valitusaika on mennyt umpeen eikä ostaja ole tehnyt reklamaatioita, Trustap vapauttaa rahat välittömästi myyjälle ja suorittaa kaupan.

  Selittävä video


  Veloitukset

  Trustap veloittaa ostajalta kiinteän palvelumaksun 40 senttiä plus 3 prosenttia siirretystä summasta.

  Usein kysytyt kysymykset - FAQ

  Kuka maksaa veloitukset?

  Ostaja maksaa Trustapin veloitukset. Ostaja ja myyjä päättävät itse, kuka maksaa tavaran toimitukseen tai luovutukseen liittyvät maksut. Useimmissa tapahtumissa nämä maksut karkeasti laskettuna eliminoivat toisensa. Tilanteissa, joissa näin ei ole tai käyttäjät eivät halua tehdä kauppaa tällä tavalla, käyttäjien tulee sisällyttää sovittuun hintaan tarvittavat maksut. Palautuksen yhteydessä ostajan on maksettava paketin palautus myyjälle. Poikkeustapauksissa valituslomake asetetaan saataville ja Trustap korvaa toimituskulut.

  Kuka maksaa postituskulut?

  Trustap suosittelee, että myyjä maksaa postikulut tavaraa lähettäessään. Trustapin maksun tapaan tämä voidaan kuitenkin neuvotella ostajan ja myyjän välillä ja sisällyttää tavarasta maksettavaan hintaan.

  Jos tuote on palautettava, Trustap ehdottaa, että ostaja maksaa mahdolliset postikulut tuotteen palauttamisesta myyjälle.

  Mikä on Escrow kaltainen tili?

  Jos rahasi ovat talletuskaltaisella tilillä, eli kolmas osapuoli (Trustap) säilyttää rahat kahden muun osapuolen (ostajan ja myyjän) puolesta. Trustapin online- ja face-to-face-malleissa rahat säilyvät jopa 24 tuntia sen jälkeen, kun ostaja on allekirjoittanut tai vastaanottanut kyseisen tuotteen.

  Miten hyvitykset toimii?

  Hyvitykset toimivat normaalin prosessin tapaan, mutta päinvastoin. Tämä tarkoittaa, että ostajan on palautettava tuote ja kun myyjä on vastaanottanut sen ja 24 tunnin takuuaika on umpeutunut, ostajalle hyvitetään rahat.

  Onko sinulla lisää kysymyksiä? Lue lisää Trustap Frequently Asked Questions - FAQ (englanniksi)

  Tarvitsetko apua?

  Trustap asiakastuki help@trustap.com

  Ystävällisin terveisin,
  Findit tiimi