×
  • Osta/Myy
  • Yritykset/Kaupat
  • Palvelut yrityksille
  • Mainosta bannerilla
  • Pohjanmaa++
  • Omat ilmoitukset
  • Ota yhteyttä
  • Svenska
  • Poista Adblockeri Findit sivustolta

Hei,

Miten Adblocker ohjelman (plugin) esto tehdään riippuu vähän siitä mikä ohjelma on käytössä, mutta useimmat ovat samankaltaisia joten tässä tulee ohjeet kahdelle eniten käytetylle Adblocker ohjelmalle.

Oikealla selaimen ylä kulmassa on ikoni joka näyttää mikä ohjelma (plugin) on käytössa.

Jos ikoni näyttää kädeltä niin käytössä on Adblock plugin ja teet seuraavasti:

1. Klikkaa ikonia

2. Klikkaa älä käytä tällä sivulla

3. Raahaa palkki jossa lukee sivusto oikealle(1 piste) ja klikkaa poista käytöstä (piste 2)

4. Findit sivusto on nyt hyväksytty näyttämään kuvat sekä tekstit ja muut sivustot ovat estetty kuten ennen.

Jos ikoni näyttää stop merkiltä niin käytössä on Adblock Plus plugin ja teet seuraavasti:

1. Klikkaa ikonia

2. Klikkaa ”Poistettu tältä sivulta”

3. Kun näet ”Poistettu tältä sivulta” ja Estä elementti hyväksyy Adblocker Plus Findit sivuston ja Findit sivusto on nyt hyväksytty näyttämään kuvat sekä tekstit ja muut sivustot ovat estetty kuten ennen

Ystävällisin terveisin,
    Findit tiimi