×
  • Osta/Myy
  • Yritykset/Kaupat
  • Palvelut yrityksille
  • Mainosta bannerilla
  • Pohjanmaa++
  • Omat ilmoitukset
  • Ota yhteyttä
  • Svenska
  • AJP SPR 250 SM

    10 684 €
    Koe täysin uusi seikkailun taso kahdella pyörällä AJP SPR 250 SM -moottoripyörillä! Nämä koneet on suunniteltu tarjoamaan sinulle ainutlaatuisen ja jännittävän ajokokemuksen joka kerta, kun astut satulaan.

    Vakuuttava suorituskyky:
    AJP SPR 250 SM on varustettu tehokkaalla 250 cc moottorilla. Tulet tuntemaan itsesi tien kuninkaaksi tai kuningattareksi, kun kiihdytät matkaan. Olipa kyseessä sitten maantie tai kaupunkiliikenne, tämä moottoripyörä tarjoaa tarvitsemasi suorituskyvyn.

    Ketterä käsittely:
    Kevyen ja ketterän runkonsa ansiosta AJP SPR 250 SM on unelman ajoa. Se on suunniteltu liikkumaan helposti ahtaissa kaupungin kaduissa ja mutkaisilla teillä. Jouheva jousitus tarjoaa hallittavuutta ja mukavuutta kaikenlaisten teiden päällä.

    Tyyli ja suunnittelu:
    AJP ei ole panostanut pelkästään suorituskykyyn ja toiminnallisuuteen, vaan he ovat myös luoneet tyylikkään moottoripyörän, joka herättää huomiota missä tahansa liikutkin. Moderni ja aggressiivinen muotoilu tekee sinusta todellakin erottuvan.

    Teknologia ja innovaatio:
    AJP SPR 250 SM ei ole pelkästään tehokas moottoripyörä, vaan se on myös varustettu uusimmalla teknologialla. Intuitiivinen mittaristo tarjoaa kaiken tärkeän tiedon selkeällä näytöllä. LED-valaistus parantaa näkyvyyttäsi ja antaa modernin ilmeen.

    Turvallisuus:
    Turvallisuutesi on meille tärkeää. AJP SPR 250 SM:ssä on edistykselliset jarrujärjestelmät ja vakiovarusteena oleva ABS, mikä antaa sinulle turvallisuuden tunteen äkillisissä jarrutustilanteissa.

    Hinta-laatusuhde:
    AJP SPR 250 SM ei ole vain upea moottoripyörä, se on myös hintansa arvoinen. Saat paljon suorituskykyä ja laatua rahoillesi.

    Nyt on sinun vuorosi:
    Valmistaudu tutkimaan maailmaa kahdella pyörällä AJP SPR 250 SM:n kanssa. Tartu tilaisuuteen omistaa yksi markkinoiden jännittävimmistä ja hinta-laatusuhteeltaan parhaista moottoripyöristä.

    Löydä vapaus, voima ja seikkailu AJP SPR 250 SM:ll
    Merkki: AJP
    Ilmoittaja: Storm service
    Sijainti: 65610 Mustasaari  Näytä kartalla
    Osasto: Moottoripyörät
    Tyyppi: Myydään
    Lisätietoa: https://www.stormservice.fi/ajp/
    Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.