×
  • Osta/Myy
  • Yritykset/Kaupat
  • Palvelut yrityksille
  • Mainosta bannerilla
  • Pohjanmaa++
  • Omat ilmoitukset
  • Ota yhteyttä
  • Svenska
  • Pyhä ski in, kevät, kesä, ruska, ski in

    Katso lisäinfoa meidän sivulta ja viestilläkin saa kysyä, också på svenska. https://laplandvillas.bookingonline.fi

    Ovelta pääset suoraan rinteeseen, kansallispuistoon, ski in, ski out, laduille. Ruokaravintola 50m, kauppa 75 m. Minimivarausaika 2 vrk matalasesonkina. Wi-Fi, soveltuu erinomaisesti myös etätöille.

    Majat sijaitsevat Pyhän parhaalla paikalla rinteiden välissä. Majoja on 5kpl max 20 hlö osoitteessa Ukonhattu 3 keskellä Pyhätunturin ydintä, 50 m rinteiltä, laduilta ja Ravintola Huttuhipusta, 100m kaupoista, kansallispuistosta ja kylän muista ravintoloista ja kaupasta. Kelohuoneistoissa on tupa, kylpyhuone ja täydellisesti varustettu keittiö. Kelohuoneistoja on yhteensä 5 ja voitte vuokrata vaikka kaikki kerralla jos tulette isommalla porukalla enintään 20 hlö. Pihapiiri soveltuu myös lapsiperheille. Erinomainen Wi-Fi ja etätöille kelohuoneistot soveltuvat hyvin myös etätöihin.

    Meillä on myös lemmikeille sallittuja huoneistoja. Ilmoita aina mikäli saavut lemmikin kanssa jotta voimme ohjata teidät oikeaan mökkiin. Lemmikkimaksu on 30eur per majoitus.

    HINNAT: vuokratessa koko rivitalo hinta neuvoteltavissa, muutoin katsokaa meidän uusi täysin suomalainen verkkokauppa jonka kautta varauksen voi tehdä suoraan https://laplandvillas.bookingonline.fi
    Huippusesongeista vapaata hiihtolomilla ja pääsiäisenä. Minimivarausaika huippusesongin ulkopuolella su-to on 2 vrk.

    Vi talar även svenska!

    Pyhä, ski in, kelomökki, kelo, mökki, Pyhätunturi, Luosto, Ruka, rinteet, ladut, joulu, pääsiäinen, uusi vuosi, etätyö, vuokrataan, Lapland Villas
    Ilmoittaja: MariaG
    Sijainti: 98530 Pyhätunturi  Näytä kartalla
    Osasto: Asunnot
    Tyyppi: Vuokrataan
    Lisätietoa: https://laplandvillas.bookingonline.fi/
    Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.