×
 • Köpes/Säljes
 • Företag/Butiker
 • Tjänster till Företag
 • Annonsera med banners
 • Österbotten++
 • Mina annonser
 • Kontakta oss
 • Suomeksi
 • Findit har uppdaterats

  Nu har det äntligen hänt! Vi har uppdaterat Findit så att det skall vara enklare och smidigare att använda tjänsten, vilket vi tror du kommer att gilla.

  Intresset för begagnat marknaden och hållbar konsumtion ökar för varje år och vi vill uppmana alla besökare att sätta upp annonser med prylar man inte längre behöver. Det finns alltid någon annan som kan ha glädje av dina begagnade prylar. Genom att skapa ett konto har du alltid koll på dina annonser.

  Konto på Findit

  Nu har du möjligt att skapa ett personligt konto på Findit, vilket underlättar när du vill sätta in, redigera och förnya annonser. Dessutom kan du i realtid se hur många som öppnat och sett dina annonser. Vi tror du kommer att gilla detta och det är dessutom helt gratis. Skapa ditt konto här!

  För företag och företagare

  Nu har du möjlighet att skapa ett eget företagskonto på Österbottens största marknadsplats. Findit har mer än 250 000 besök varje vecka från Österbottniska besökare som gärna handlar lokalt. Genom att skapa ett eget företagskonto kan du registrera dina produkter och tjänster så att de blir sökbara på Findit. Ett företagskonto är gratis och du kan lista upp till 10 st tjänster kostnadsfritt.

  Skapa ditt företagskonto här. Det är helt gratis!

  Vare sig du verkar inom handel, rörmokeri eller erbjuder experttjänster så är Findit företagstjänsten ett bekvämt sätt att rikta nya och befintliga kunder till dina produkter och tjänster. Har du egen webbsida och/eller webbutik kan du effektivt styra kunder dit samtidigt som du förbättrar din synlighet i sökmotorer med högkvalitativa externa länkar.

  Du kan också sätta upp egna köp- och säljannonser som blir kopplade mot ditt företagskonto vilket underlättar när du vill redigera och förnya annonser. Dessutom kan du i realtid se hur många som öppnat och sett dina annonser.

  Outlet

  Har du nya (oanvända) artiklar som du önskar sälja ut till rabatterade priser kan du ”märka” varan som en Outlet och artikeln visas då i en egen kanal, som enbart innehåller outlet produkter.

  Vår ambition är att skapa Finlands mest avancerade sökmotor för besökare som vill handla med lokala företag.

  Förbättrad sökfunktion

  En annan stor förändringen är förbättrad sökfunktion, så att du kan söka väldigt detaljerat. För att söka lokalt skriver du in ort eller postnummer så ser du annonser i din omedelbara närhet. Du kan minska eller utöka sökområdet genom att välja radie.

  Postnummer / Ort där varan finns

  Vi har flyttat fältet postnummer/ort, så att du fyller i postnummer/ort där varan finns (istället för där du bor). För att göra det ännu enklare, så kan du genom att skriva in dom första bokstäverna på din ort och därefter välja den från en lista.

  Välkommen att annonsera era varor och tjänster på Findit. Annonseringen är helt kostnadsfri.

  Vänligen,
  Findit teamet