×
 • Köpes/Säljes
 • Företag/Butiker
 • Tjänster till Företag
 • Annonsera med banners
 • Österbotten++
 • Mina annonser
 • Kontakta oss
 • Suomeksi
 • Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
  Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
  Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
  Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

  SVETSARE

  Vi anställer nu till vår kund ELHO Ab Oy i Bennäs, Pedersöre

  SVETSARE för en arbetstopp på ca tre månader från januari.

  Du behöver ha några års erfarenhet av MIG/MAG svetsning och förmåga att läsa och förstå ritningar. Vi förväntar oss att du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete. Vi värdesätter utbildning och arbetserfarenhet inom metallbranschen. Svetsklasser är dock inte ett krav. Arbetsspråket är svenska, finska eller engelska. Arbetet är heltid och tvåskiftsarbete. Delarnas vikt 5-500kg, tjocklek 2-20 mm, svetsjiggar för alla produktdelar.

  Oy ELHO Ab tillverkar arbetsmaskiner av hög kvalitet inom lantbruk och entreprenad.
  De viktigaste produktgrupperna är maskiner för foderskörd, foderdistribuering och skötsel av miljön och största delen av produktionen går på export. Vad gäller maskinernas arbetsegenskaper och arbetskvalitet pågår en ständig utveckling av nya innovativa tekniska lösningar.

  Rekryteringen handhas av PPLE The People Company, som är ett personaltjänsteföretag i Österbotten. Vid frågor är du välkommen att kontakta PPLE/Tina Nylund 044 231 4089 eller via e-post till tina.nylund@pple.fi. Sök tjänsten så fort som möjligt genom att fylla i ansökan på https://careers.pple.fi/jobs/1393505-svetsare

  Annonsör: Tina Nylund
  Plats: 68910 Bennäs  Visa på karta
  kategori: Lediga jobb
  Typ: Köpes
  Mera info: https://careers.pple.fi/jobs/1393505-svetsare
   Annonsörens alla annonser (2)
  Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
  Fel nummer
  Stäng
  Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.