×
 • Köpes/Säljes
 • Företag/Butiker
 • Tjänster till Företag
 • Annonsera med banners
 • Österbotten++
 • Mina annonser
 • Kontakta oss
 • Suomeksi
 • Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
  Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
  Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
  Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

  SÅLD!

  Ventilationspersonal Vörå/Korsholm/Vasa


  Vi rekryterar till vår kund NY-JA Sotnings- och Fastighetsservice Ab

  personal för

  VENTILATIONSUNDERHÅLL främst i området Vörå-Korsholm-Vasa

  Till dina arbetsuppgifter hör bland annat rengöring av ventilationssystem och injustering av luftflöden hos kunder runtom i regionen. Arbetet utförs i team om två personer.

  Vi förväntar oss att du är ansvarsfull och serviceminded i ditt arbete. Utbildning inom VVS, el/automation eller fastighetsskötsel önskvärd, men inskolning sker inom företaget. Tidigare erfarenhet av fastighets-/underhållsarbete är en merit. Arbetet kräver kompetenskort inom arbetssäkerhet. Arbetet är heltid och fortlöpande.

  NY-JA Sotnings- och Fastighetsservice Ab är specialiserad på sotning samt rengöring, service och justering av alla typer av ventilationssystem i egnahemshus, höghus, kontor, industrifastigheter samt kommunala fastigheter som sjukhus och skolor för att skapa en hälsosam och fungerande innemiljö. NY-JA firar i år 45 år inom branschen.

  Rekryteringen handhas av PPLE The People Company, som är ett personaltjänsteföretag i Österbotten. Vid frågor är du välkommen att kontakta PPLE/Tina Nylund tfn 044-231 4089 eller via e-post till tina.nylund@pple.fi. Sök tjänsten så fort som möjligt eller senast söndag 24.10 genom att fylla i ansökan på www.pple.fi


  Annonsör: ---
  Plats: --- ---  
  kategori: Lediga jobb
  Typ: Köpes
  Mera info: https://careers.pple.fi/jobs/1227478-personal-for-ventilationsunderhall
  Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.